Reigerstraat 9a, 4811 XA Breda - info@thelovecelebration.nl - 06 15 28 29 06 - Volg The Love Celebration op Facebook

Concept

Er zijn verschillende manieren om tot het ontwerp van jouw droomjurk te komen. Misschien heb je op Pinterest een jurk gezien die je super mooi vindt, maar wat als je nog helemaal geen idee hebt? Hiervoor heb ik twee methodes waardoor je vanaf het begin al een perfect beeld krijgt van wat ik voor jou kan maken, maar dan super origineel en op jouw lijf geschreven!

Mix & Match

Je kent het wellicht wel, de halslijn van de jurk is perfect, maar het rokdeel is niet helemaal jouw smaak. Hiervoor heb ik het Mix & Match concept ontwikkeld, een basis collectie van basis tops, rokken en een paar broeken. Hiermee kunnen we in losse delen de perfecte pasvorm opbouwen voor jouw figuur. Om de jurk verder persoonlijk en origineel te maken, heb ik de Smaakmakers. Ik ben verslaafd aan mooie en bijzondere stoffen en heb over de hele wereld adresjes waar ik the latest of the latest couture stoffen kan inkopen. Dit bijzondere kantwerk maak ik vaak al tot half-fabricaten die ik in het ontwerp proces gebruik. Zo ontstaat er al een duidelijk beeld van jouw jurk, maar ligt nog alles open voor creativiteit waardoor er originele ideeën ontstaan.

Moulage

Een andere methode is helemaal out-of-the-box, dat is moulage. Dit is een eeuwenoude techniek van kledingontwerpen, en betekent dat de stof om je figuur wordt gedrapeerd en zo, spelenderwijs, een ontwerp wordt bedacht. Al spelend met de stoffen kan ik kijken welke pasvorm mooi bij je staat. Ik kan de hals wijder maken voor het boothals effect, een wijde rok laten zien of bijvoorbeeld een fishtail nabootsen door de stof bij je knieën smaller te spelden. Mijn klanten maken achteraf altijd standaard de grap ‘nou, pak maar in’, omdat de moulage er echt al uitziet alsof je de jurk al aan hebt. Heel verrassend en leuk om mee te maken!

Prijs

De prijzen voor mijn ontwerpen zijn vanaf €1500,-. De prijs wordt vooral bepaald door het type stof, de hoeveelheid stof en de complexiteit van het ontwerp. Een gemiddelde klant komt rond de €2500,- uit voor de jurk, maar ik maak ook haute couture jurken van €4500,-. Door te werken met verschillende concepten kan ik me aanpassen aan jouw budget. Tijdens de eerste oriëntatie kunnen we dit samen bespreken, dus maak snel een afspraak en laat je inspireren!