Reigerstraat 9a, 4811 XA Breda - info@thelovecelebration.nl - 06 15 28 29 06 - Volg The Love Celebration op Facebook

Fashion School | Breda

JAAROPLEIDING MODEONTWERPEN in 4 modules

Als modeontwerpster ben ik altijd met de laatste trends bezig, en ik wil jou ook graag leren hoe je je eigen mode kunt maken. Met de jaaropleiding Fashion Course | Breda leer je in vier modules de essentials van Fashion Design.

Fashion Course I: STIJL (maart-april 2018)
In de eerste module STIJL gaan we de basis leggen van jouw ontwerp stijl. Je leert om een moodboard te maken en de verschillende stijlkenmerken te herkennen die bij jouw stijl horen. In de cursus leer je ook welk kleurentype je bent, welke pasvorm bij jou past en leer je verschillende stoffen kennen en hoe je deze het beste toepast tijdens het ontwerpen. Met deze module ben je goed voorbereid en geïnspireerd om de eerste stappen richting je eigen creatie te gaan zetten in de volgende module, maar kan ook prima als losse module gevolgd worden.

Fashion Course II: TECHNIEK
In deze module ga je zelf een kledingstuk maken met de keuzes die je hebt gemaakt. We werken nu aan de hand van een bestaand patroon om je kennis te laten maken met het maken van kleding. Al naar gelang je ervaring kun je een makkelijker of moeilijker model kiezen.

Fashion Course III: ONTWERP
De derde module gaan we jouw eigen fashion creatie ontwerpen. Hiervoor hoef je niet te kunnen tekenen, daar zijn handige tools voor. Ook leer je je eigen basispatroon op maat te tekenen, en je ontwerp hierin te verwerken.

Fashion Course IV: CREATIE
In de laatste module ga je je eigen ontwerp uitvoeren en nemen we rustig de tijd om stap voor stap naar jouw eind resultaat toe te werken. Aan het eind van de modules sluiten we af met een professionele fotoshoot in de winkel waarbij je je creatie verder styled. De juiste combinaties en accessoires maken straks dat jij je eigen fashion stijl hebt gecreëerd!

De kosten per module en de data zijn:
– Module 1: €330,-
– Module 2: €420,-
– Module 3: €460,-
– Module 4: €460,-

De data van Fashion Course I, Stijl:

Fashion Course I: 8 lessen op dinsdagavond 13 – 20 maart (27 maart niet) en 3 – 10 – 17 – 24 april, 1 – 8  mei, van 19.30 tot 21.30 uur.

Algemene informatie:
– Module I is los te volgen, bij modules II tm IV is dat afhankelijk van je ervaring.
– Lesmateriaal en koffie en thee is inbegrepen, stoffen en garens voor het maken van kleding is exclusief.
– Voor de modules II, III en IV heb je een naaimachine nodig. Deze kun je zelf meenemen, ook zijn er een aantal bij de Fashion School aanwezig die je kunt gebruiken.
– De stoffenmarkt bevindt zich om de hoek, op dinsdag- en vrijdagochtend.

 

AANMELDEN & INFO